Scouting logo

Winterwandeling

Winterwandeling
21
okt
2012

Op zaterdag 24 november organiseert de scouting dr. Ariensgroep een winterwandeling. Voor deze gezellige activiteit zijn jullie, samen met ouders, opa’s, oma’s, oppas, vriendjes en vriendinnetjes, uitgenodigd om deel te nemen.
Inschrijven kan voor één van de volgende routes:

  • Een tocht van 10 km uitgezet met scouting routetechnieken. Een mooie gelegenheid voor Verkenners, Gidsen, Rowans en Sharpa’s om te laten zien wat ze kunnen
  • Een tocht van niet meer dan 4 km geschikt voor alle leeftijden. Onderweg kom je een paar leuke en uitdagende posten tegen.

De eerste groepen vertrekken die avond rond 18 uur, zodat ook de jongste kinderen mee kunnen doen. De exacte vertrektijd van de groepen wordt een aantal dagen voor de wandeling per e-mail doorgegeven. Na de wandeling is er alle tijd om gezellig na te zitten en bij te kletsen met de andere deelnemers, leiding en bestuur.

Alle leden ontvangen van de eigen leiding een uitnodiging met opgavestrookje. Deze kan tot 10 november 2012 ingeleverd worden bij de organisatie, eigen leiding of per e-mail naar winterwandeling@ariensgroep.nl.

Met vriendelijke groet,

De organisatie (Patrick Jonker, Stefan Berends, Agnes Spit en Tom Oude Nijhuis)

Top