Scouting logo

Verhuur

Ons clubhuis is te huur voor scholen en verenigingen. Dus wil je een leuk kamp organiseren of zoek je nog een geschikte post voor een fietstocht? Neem contact op met ons contactpersoon: verhuur@ariensgroep.nl dan kun je vast en zeker bij ons terecht.

Gebouw en omgeving

Het clubhuis zelf is in 1988 gebouwd en is voorzien van een keuken, een ruime berging, toiletten (inclusief een invalidentoilet), een douche, twee grote zalen, enkele kleinere vertrekken en een bergzolder.
De keuken is volledig ingericht voor een groep van 50 personen. In de grote zaal op de benedenverdieping is tevens een open haard aanwezig.

Rondom het clubhuis ligt een groot grasveld en een kampvuurplaats.

Clubhuis “de Welp” is gesitueerd aan de rand van Losser, op loopafstand van het bosrijke gebied “de Zandbergen”. Dit bos is ideaal voor bosspelen.
Midden in het bos is ook een grote zandvlakte te vinden. Op enkele meters van het clubhuis stroomt de rivier “de Dinkel”, een rivier die erg geschikt is voor kanoën en vlotvaren. Het centrum van Losser ligt op c.a. 500 meter afstand.

Voorzieningen

In het onderstaande overzicht staan de voorzieningen opgesomd in een overzichtelijke tabel.

Bijzonderheden omgeving
Bijzonderheden gebouw

Beschikbaarheid

Van vrijdag 18 uur tot zaterdag 13 uur is het clubhuis bezet door de eigen groep. Daarbuiten is het meestal beschikbaar voor huurders.

Voor een overzicht van beschikbaarheid kijk in onze verhuuragenda

Kosten

Huren van het clubhuis kost €6,25 per persoon per nacht met een minimum bedrag van €55. Bij buitensporig gebruik kunnen extra kosten in rekening gebracht worden voor afval, stroom of telefoon.

Contact

Interesse in het huren van ons clubhuis? Dan kan je contact opnemen met ons contactpersoon via verhuur@ariensgroep.nl wat ook onze voorkeur heeft.
of via +316 181 52 128

Locatie

Ons gebouw is als volgt te vinden/bereiken:
Clubhuis “De welp”
Smitsbreeweg 9
7581 HE  Losser
coördinaten: N 52°15.541 E 7°0.899

In het onderstaande kaartje staan handige locaties in de omgeving weergegeven.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Top