Scouting logo

kerstwandeling

kerstwandeling
15
dec
2022

Beste leden, vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden,

Zoals u van onze scouting vereniging gewend bent, organiseren wij ieder jaar een gezellige kerstactiviteit. De afgelopen jaren heeft deze niet kunnen plaatsvinden, maar voor dit jaar staat er eindelijk weer een sfeervolle activiteit gepland.

We organiseren op zaterdag 17 december vanaf 16.00uur een wandeling in kerstsfeer in de omgeving van ons clubgebouw. Het is de bedoeling om de jongste speltak met hun familie als eerste te laten vertrekken, gevolgd door de scouts met hun familie en als laatste de explorers met hun familie. Ieder groepje krijgt zijn eigen starttijd vanaf 16.uur. Het is een wandeling van ongeveer 4 km, waarbij onderweg gezorgd zal worden voor een hapje en een drankje. (U kunt uiteraard ook alleen bij het clubhuis komen als wandelen geen optie is.)

Bij terugkomst op het clubhuis kunt u tegen een kleine vergoeding (geen pin en tikkie mogelijkheden) naborrelen in kerstsfeer onder het genot van bijvoorbeeld glühwein, bokbier, baklever etc.
De leden hebben in de weken voor deze christmas fair prachtige kerstversieringen gemaakt, die u mee kunt nemen aan het eind van de avond.

Graag opgeven voor 7 december
We hopen op een ouderwets gezellige kerstactiviteit met leden en hun familie!

Top